Liesbeth Tettero profielfoto '14Het Feministerie is een initiatief van Liesbeth Tettero, trainer, coach, docent, adviseur, blogger, yogini, sopraan, zeiler, en nog veel meer

 

www.tettero.com
LinkedIn-profi

 

“Iedereen heeft minstens één bijzonder talent. Ik help je graag om dit talent te ontdekken, te ontwikkelen en in te zetten. Waar komt je het best tot je  recht? Welke competenties kunnen sterker en wat is daarvoor nodig ? Ik heb als talentmanager, trainer en (loopbaan-)coach ruime ervaring in het openbaar bestuur. Waar bevlogen mensen zich inzetten om de wereld mooier te maken.

 

Waar ik zelf bevlogen over ben, is de positie van vrouwen, in het bijzonder in het openbaar bestuur. Waarom is het niet vanzelfsprekend dat de helft van de gemeenteraden, de colleges van B&W, de Tweede Kamer, noem maar op, net als de helft van de bevolking bestaat uit vrouwen? Er is volop discussie: ligt dit aan de old boys’ netwerken, aan de vrouwen zelf? Is het nature of nurture? De waarheid ligt in het midden. De vraag is nu: hoe gaan ambitieuze vrouwen er mee om?.”